Lojë T-Rex Chrome Dinosaur

Lojë T-Rex Chrome Dinosaur

Mund të luani google dino absolutisht në çdo shfletues dhe në çdo pajisje celulare. Për të filluar të luani në shfletues, shtypni shiritin e hapësirës ose shigjetën lart. Duke shtypur shigjetën poshtë, T-Rex do të ulet. Për të filluar të luani në pajisjen tuaj celulare, thjesht prekni ekranin.

qr code with link to Chrome Dino Game

Ndizni kamerën në pajisjen tuaj celulare dhe drejtojeni atë në kodin qr. Klikoni kornizën në kodin qr dhe lidhja do të hapet në pajisjen tuaj celulare.

Shtypni "CTRL+D" në tastierën tuaj për të shtuar faqen te faqeshënuesit.

Lojë T-Rex Chrome Dinosaur

Loja Dinosaur është lojë zbavitëse offline me filmin vizatimor T-Rex në shfletuesin Chrome, i cili dëshiron të vendosë rekordin më të madh në garën me pengesa. Ndihmoni dinosaurin të përmbushë ëndrrën e tij, sepse pa ty ai nuk mund të përballojë. Filloni një garë në shkretëtirë, hidheni mbi kaktus, vendosni rekorde të jashtëzakonshme dhe argëtohuni.

Mini-lojë "jumping dino" u shfaq për herë të parë në versionin e njohur të shfletuesit të Google Chrome të quajtur Canary. Faqja me këtë argëtim jashtë linje hapet kur nuk ka internet në PC ose pajisje tjetër. Në faqe, speciet e njohura të dinosaurëve T-Rex thjesht qëndrojnë pa lëvizur. Kjo do të vazhdojë deri para se të klikoni në butonin "hapësirë". Pas kësaj dino do të fillojë të vrapojë dhe të kërcejë. Prandaj, jo të gjithë përdoruesit e dinë për këtë lojë interesante. Ky është emri i species së vetme të tyrannosaurus - Tyrannosaurus Rex. Përkthimi i emrit të tij nga latinishtja është mbret.

 • Për të kërcyer me heroin tonë, shtypni shiritin e hapësirës ose klikoni në ekran nëse nuk keni kompjuter, por pajisje tjetër, si telefon ose tablet.
 • Pas fillimit të lojës, T-Rex do të fillojë të ecë. Për të kapërcyer kaktusin, duhet të klikoni përsëri në "hapësirë".
 • Shpejtësia e lojës dino do të rritet gradualisht dhe kaktusët do të jenë më të vështira për t'u kapërcyer. Kur të shënoni 400 pikë, dinozaurët fluturues - pterodaktilë - do të shfaqen në lojë.
 • Mund të kapërceni gjithashtu mbi to, ose nëse jeni duke luajtur nga një kompjuter, mund të përkuleni duke klikuar në butonin "poshtë".
 • Loja është e pafund. Mos u përpiqni të arrini deri në fund.

Pyetje të njohura rreth Chrome Dino

Qasja në lojën Chrome Dino është një proces i drejtpërdrejtë. Ja se si:

 1. Hapni shfletuesin Google Chrome në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare.
 2. Shkëputeni nga interneti ose provoni të ngarkoni një faqe interneti kur jeni jashtë linje. Mund ta fikni manualisht lidhjen e internetit në pajisjen tuaj për ta aktivizuar këtë.
 3. Do të shfaqet një faqe gabimi jashtë linje me mesazhin "Nuk ka lidhje interneti". Do të shihni një ikonë të vogël dinosauri në krye.
 4. Për të filluar lojën, thjesht shtypni shiritin e hapësirës në tastierë nëse jeni duke përdorur një kompjuter. Nëse jeni në një pajisje celulare, thjesht trokitni lehtë mbi dinosauri.
 5. Loja do të fillojë dhe dinosauri do të fillojë të funksionojë. Detyra juaj është të shmangni kaktusët dhe zogjtë duke kërcyer (duke shtypur shiritin e hapësirës ose duke trokitur në ekran) dhe duke u ulur (duke shtypur tastin e shigjetës poshtë në tastierë për përdoruesit e kompjuterit).
 6. Nëse dëshironi të luani Loja Dino kur jeni në linjë, mund ta përdorni drejtpërdrejt duke shtypur chrome://dino në shiritin e adresave të Chrome dhe duke shtypur Enter.

Loja Google Chrome Dino është një lojë vrapuese e pafund, por rezultati nuk është saktësisht i pafund. Kur arrini rezultatin 99999, numëruesi i rezultateve thjesht maksimizon. Kjo do të thotë se loja nuk ndalet, por rezultati juaj nuk rritet më.

Ka një problem të vogël qesharak që lidhet me këtë rezultat: nëse arrini të arrini 99999 pikë, pterodaktilët (armiqtë fluturues në loja) mund të zhduket nga loja për shkak të një defekti, duke e bërë lojën më të lehtë sepse do t'ju duhet vetëm të shmangni kaktusët.

Kini parasysh se arritja e një rezultati prej 99999 është një arritje mjaft sfiduese, ndërsa loja përshpejtohet dhe bëhet më e vështirë sa më gjatë të luani. Kërkon shumë praktikë dhe durim për të arritur një rezultat kaq të lartë.

Loja Chrome që shfaqet kur nuk ka internet është një lojë e thjeshtë dhe argëtuese e pafundme e njohur si "Chrome Dino Game" ose "T-Rex Runner".

Loja fillon dhe dinosauri. fillon të vrapojë nëpër një peizazh të shkretëtirës.

Qëllimi i lojës është të shmangë pengesat, veçanërisht, kaktusët dhe pterodaktilët, për aq kohë sa të jetë e mundur. Ju bëni që dinosauri të kërcejë mbi këto pengesa duke shtypur shiritin e hapësirës (ose duke trokitur në pajisjen tuaj celulare) dhe pas 500 pikëve, dinosauri mund të futet edhe nën pterodaktilët duke shtypur tastin e shigjetës poshtë.

Loja. nuk ka një pikë përfundimtare -- bëhet më e shpejtë dhe më e vështirë sa më gjatë të luani dhe vazhdon derisa dinosauri të hasë në një pengesë. Më pas loja përfundon dhe rezultati juaj shfaqet, gati që të provoni dhe mundeni herën tjetër që prisni që lidhja juaj e internetit të kthehet.

Të luash lojën T-Rex (ose lojën Chrome Dino) në Google Chrome është mjaft e thjeshtë.

Përdorni shiritin e hapësirës për të bërë dinozaurin të kërcejë mbi pengesa (kaktusët) dhe tastin e shigjetës poshtë për të rënë nën pengesa (pterodactyls).

Loja vazhdon derisa të goditni një pengesë. Pas kësaj, mund të filloni nga e para duke shtypur përsëri shiritin e hapësirës.

Nëse dëshironi të përdorni lojën ndërkohë që jeni ende i lidhur me internetin, mund ta bëni këtë duke shtypur chrome-dino.com në shiritin tuaj të adresave dhe duke shtypur Enter. Loja do të shfaqet dhe mund të filloni të luani duke shtypur shiritin e hapësirës.